Gaia Bloemdesign
met hart en ziel

Betoverend bruidswerk - liefdevol rouwwerk - workshops - (veld)boeketten - bedrijfsbloemwerk

Gaia Bloemdesign
met hart en ziel

                                                                                                                                                                       

Ondertitel

Gaia bloemdesign verzorgt bloemschikworkshops voor groepen

logo GAIA

Workshops


Gaia Bloemdesign verzorgt in haar gezellige atelier creatieve workshops voor groepen van 4 tot 8 personen. De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen onderwerp, en de daarbij behorende materialen. Richtprijs voor een workshop is 35 euro, dit is inclusief alle materialen en koffie/thee met huisgemaakt gebak van het seizoen en BTW.


Een leuk idee voor een bedrijfsuitje, zussendag, jaarlijkse vriendinnendag etc. Ook als u geen groep bij elkaar hebt, kunt u zich aanmelden. Bij 4 "losse " aanmeldingen gaat een workshop bij Gaia Bloemdesign door!


U krijgt uitleg over technieken, gaat zelf aan de slag, krijgt hulp en ondersteuning waar nodig, om tot het beste resultaat te komen. Vaak hoor ik van mensen dat ze "niet gedacht hadden dat ze zoiets moois konden maken". Het is zo fijn om als Gaia Bloemdesign mensen die "boost" te kunnen geven....


U gaat altijd naar huis met een persoonlijk stuk bloemdesign! Onderwerpen passend bij het seizoen (lente/pasen/zomerbloemen/herfst met bessen en pompoenen/kerst etc.) of op aanvraag.


Zie voor workshops ook: www.cursussen-en-workshops.nl/gaiabloemdesign! Recent zijn er weer meerdere paas- en andere workshops toegevoegd.