Gaia Bloemdesign
met hart en ziel

Betoverend bruidswerk - liefdevol rouwwerk - workshops - (veld)boeketten - bedrijfsbloemwerk

Gaia Bloemdesign
met hart en ziel

                                                                                                                                                                       

Ondertitel

Gaia bloemdesign verzorgt bloemschikworkshops voor groepen

een mooie krans van een deelnemer

Workshops


Gaia Bloemdesign verzorgt in haar gezellige atelier creatieve workshops voor groepen van 4 tot 8 personen. De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen onderwerp, en de daarbij behorende materialen. U krijgt een ruime keuze uit verse, kleurrijke materialen. Richtprijs voor een workshop is 35 euro,  dit is inclusief alle materialen en koffie/thee met huisgemaakt gebak van het seizoen en BTW.


Een leuk idee voor een bedrijfsuitje, zussendag, jaarlijkse vriendinnendag etc. Ook als u geen groep bij elkaar hebt, kunt u zich aanmelden. Bij 4 "losse "aanmeldingen gaat een workshop bij Gaia Bloemdesign door! Ook verzorgt Gaia Bloemdesign kinderfeestjes, feestelijke workshops met slingers en een cadeautje voor de jarige. Het onderwerp wordt aangepast aan de leeftijd; de prijzen voor kinderfeestjes variƫren van 17,50 euro tot 30 euro, inclusief drinken, cake en chips en een cadeautje voor de jarige.


Tijdens een workshop krijgt u uitleg over technieken, gaat zelf aan de slag, en krijgt hulp en ondersteuning waar nodig, om tot het beste resultaat te komen. Vaak hoor ik van mensen dat ze "niet gedacht hadden dat ze zoiets moois konden maken". Het is zo fijn om als Gaia Bloemdesign mensen die "boost" te kunnen geven.... een paar uur heerlijk ontspannen bezig zijn, iets nieuws leren, gezellige gesprekken en...u gaat altijd naar huis met een persoonlijk stuk bloemdesign!  Dat is een workshop bij Gaia Bloemdesign. 


Bij Gaia Bloemdesign zijn allerlei arrangementen mogelijk; wilt u een high tea toevoegen, of een lunch... het kan allemaal. 


Onderwerpen passend bij het seizoen (lente/pasen/zomerbloemen/herfst met bessen en pompoenen/kerst etc.) of op aanvraag. Op aanvraag verzorgt Gaia Bloemdesign ook workshops voor grotere groepen op uw eigen gekozen locatie. Informeer eens naar de mogelijkheden! Leuk voor bedrijven, zorginstellingen etc. 


N.B. Door de maatregelen rond Covid-19  kunnen er maar hoogstens 5 mensen deelnamen aan een workshop in het atelier van Gaia, Mocht u beschikken over een ruime locatie, dan kunt u daar in overleg een workshop boeken. Verder geldt voor workshops: hebt u klachten zoals verkoudheidsverschijnselen/verhoging/hoesten: blijf thuis. We zoeken dan naar een passende oplossing. 


Zie voor verdere workshops ook: https://www.cursussen-en-workshops.nl, en kijk onder Gaia Bloemdesign! Recent zijn hier een paar workshopdata voor kerstdecoraties toegevoegd.