top of page


Bloemen als persoonlijk geschenk

Als felicitatie bij diverse gelegenheden, als bedankje, als troost... met een boeket, krans of arrangement van Gaia Bloemdesign geeft u een persoonlijk geschenk. Mooi verpakt, en met een stijlvolle kaart van Gaia Bloemdesign erbij om uw eigen boodschap op te schrijven. Of het nu voor een verjaardag is, voor een jubileum, als bedankje, als steuntje in de rug: bloemen en natuurlijke materialen brengen de boodschap als geen ander over!

U kunt bloemrijke cadeau's in alle prijsklassen bestellen. U kunt ook zelf een voorwerp of vaas aanleveren om op te laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, laat u verrassen door de creativiteit van Gaia Bloemdesign! Verse materialen en snelle levering ('s ochtends besteld voor 10.00 uur : levering dezelfde dag)

Met een attentie van Gaia Bloemdesign geeft u niet zomaar iets: u geeft een cadeau dat perfekt is afgestemd op de ontvanger. Creativiteit en intuïtie spelen hierbij beide een belangrijke rol.

Mocht u het lastig vinden zelf een passende tekst of een toepasselijk gedicht toe te voegen, dan kan Gaia Bloemdesign ook dit voor u verzorgen.


bottom of page