top of page

Gevoel uitgedrukt in bloemen

Bloemdesign met een missie: zo zou je mijn werk kunnen noemen. Een schilder heeft zijn verf en penselen, ik gebruik bloemen en natuurlijk materiaal om gevoel tot uitdrukking te brengen. Al jaren maak ik exclusief bruids-, rouw- en gelegenheidsbloemwerk met veel oog voor detail en kleur. "Puur en "natuurlijk" zijn begrippen die me na aan het hart liggen. Harmonie en detail zijn uiterst belangrijk voor mij. Ik besteed veel tijd aan mijn opdrachten, en ben pas tevreden als de klant "geraakt" wordt door wat ik gecreëerd heb. Ook in de workshops vind ik het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Iets moois maken in een vertrouwde sfeer, en soms verbaasd staan van het eigen kunnen. Geweldig!

Bij iedere opdracht werk ik met veel aandacht voor de persoonlijke wens, om een perfekt afgestemd en uniek resultaat te verkrijgen. Van tevoren wil ik graag, in een persoonlijk kennismakingsgesprek, bijzonderheden weten van bijvoorbeeld het bruidspaar, of, in het geval van rouwwerk, van de overledene en de nabestaande(n). Naar welke stijl, naar welke vorm, naar welke kleur gaat de voorkeur uit? Welke bloemen drukken het best het gevoel van de klant uit?

Voor bedrijven werk ik met hun huiskleuren; bij jubilea passende creaties voor de jubilarissen, toegespitst op hun persoonlijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos... of u nu al een eigen idee heeft, of dat we samen tot een ontwerp komen. Aankleding van evenementen of diners behoort ook tot de mogelijkheden, evenals een persoonlijk geschenk voor een verjaardag of ander feest. Bovendien ben ik gespecialiseerd in symbolisch bloemwerk.

Om het geheel compleet te maken kan ik er ook een passende tekst of een toepasselijk gedicht bij leveren. Bij rouwwerk kunt u natuurlijk ook kiezen voor een lint.

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor informatie, telefonisch, per e-mail of via het formulier op deze site. Ook kunt u na telefonische afspraak even langskomen in mijn atelier om te overleggen. Prijzen op aanvraag.

Voor een persoonlijke indruk van mij klik op onderstaande link, met een interview uit BN De Stem van 8 mei jl. Dit interview gaat over de combinatie bloemist en BABS-zijn.

https://www.bndestem.nl/video/bruiloften-in-corona-tijd-het-worden-er-steeds-meer~p224656

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Gaia Bloemdesign, of volg Gaia Bloemdesign op Instagram en Pinterest.

bottom of page