top of page

 

"Na het overlijden van onze vader, waren wij op zoek naar een boeket dat echt bij hem zou passen. Hij hield van de natuur en de kleine bloemetjes die vroeger nog bloeiden in de berm en wist er ook aardig wat van. Op de website van Gaia bloemdesign zag ik waar we naar op zoek waren. Een wat wild, lekker los veldboeket met de bloemen van dat moment in het jaar. Gerdi ging voor ons aan de slag en maakte een boeket dat precies aan onze wensen voldeed. Het zag er echt mooi uit, we waren blij verrast en hebben ook veel complimenten gekregen. Ik moet erbij zeggen dat het het enige item was dat we op de kist hebben gelegd, wat paste bij zijn bescheiden aard. 

Ook het contact met Gerdi verliep goed. Ze belde me al snel op om te overleggen (wat heel fijn was), gaf mij voldoende informatie en hebben het boeket uiteindelijk bij haar besteld. Ze is vriendelijk en professioneel maar het contact voelde ook persoonlijk: dat is prettig wanneer iemand uit je directe omgeving net overleden is. Geen poespas, maar met een warme touch.

 

De dag na de begrafenis hebben we het boeket naar een kapelletje gebracht (waar we er aardig wat van hebben hier in het zuiden), waar mijn ouders vaak naartoe wandelden. Het stond prachtig tegen de stenen muur. 

 

Dank je Gerdi voor jouw bijdrage aan een geslaagd afscheid van onze vader"

Phil van Andel, november 2023

"Prachtige stukken voor de uitvaart van mijn zus, helemaal passend voor natuurbegraven. Fijne communicatie". 

Eric van Soelen

"Voor het afscheid van mijn broer Frank heb je een prachtig rouwhart gemaakt. Ik ben blij dat ik voor de keuze van een bloemist bij jou terecht kwam: je nam de tijd voor me, je dacht mee en had oog voor detail. Het is een heel natuurlijk hart geworden, dat heel goed past bij de natuurbegraafplaats".

Ellen Scholten

"Wat waren we blij met mijn bruidsboeket, en de bijpassende corsages voor bruidegom en gasten. Tot in detail passend bij mijn trouwjurk en onze stijl. Zeker een aanrader!

Fiona Arbon -Sturkenboom

 

image.jpg

bottom of page