met hart en ziel

                 Gaia Bloemdesign 

                                                                                                                                                                       

OndertitelBruidswerk


Je trouwdag... met hart en ziel geef je je aan die ander... bloemen onderstrepen jullie liefde en zorg voor elkaar. Tere tinten of felle kleuren: maak een feest van je trouwdag met bloemen!


Gaia Bloemdesign verzorgt met veel liefde uw bruidsbloemwerk, alles tot in de finesses afgestemd in sfeer, stijl en kleur; een totaalbeleving voor deze bijzondere dag! Het is voor mij een uitdaging om in een uitgebreid persoonlijk gesprek met het bruidspaar een mooi totaalbeeld te schetsen en dat uit te werken. 


Bruidsboeketten zijn er in alle stijlen, klassiek en modern, losgebonden, op een bridy (houder met steekschuim) of draadgebonden. Deze laatste techniek wordt gebruikt voor het zgn. "watervalboeket". Ook corsages kan Gaia Bloemdesign op alle manieren verzorgen. Polscorsages kunnen een subtiele vervanger zijn voor een bruidsboeket. Een haarcorsage of diadeem met bloemen voegt net dat beetje extra toe. 


Ook bruidsmeisjesboeketjes en een eventuele Mariakaarsversiering behoren tot de mogelijkheden, of bijvoorbeeld een met bloemen gedecoreerd ringenkussen.  Trouwt u in de kerk, dan kan Gaia deze ook decoreren met bloemarrangementen. Strooimandjes met bloemblaadjes voor de bruidskindjes voegen een romantisch detail toe. Als het bruidspaar zelf al een kindje heeft, is het zgn. "ringenboeketje"een heel mooi idee: het kind (je) brengt de ringen, die met linten aan het boeketje zijn vastgemaakt, naar zijn of haar ouders. Een onvergetelijk moment...


Wat betreft het vervoer: de trouwauto of - koets wordt een stuk exclusiever met een stijlvolle bloemversiering.  Ook is het op zo'n dag extra sfeervol als de dinertafel in stijl aangekleed is. Gaia Bloemdesign kan u uitgebreid adviseren over bloemdesign voor úw grote dag, en denkt graag met u mee om er een compleet "plaatje" van te maken. Laat Gaia Bloemdesign al in een vroeg stadium van de voorbereidingen meedenken over de aankleding van uw huwelijk; zo kan alles perfect op elkaar afgestemd worden. 


Voor meer foto's kunt u ook even een kijkje nemen op de pagina "foto's ter inspiratie". In het atelier beschik ik over een ruime hoeveelheid afbeeldingen om door op ideeën te komen. Zelf foto's meenemen kan natuurlijk ook! Ook kunt u thuis vast een kijkje nemen op Pinterest en bekijken welke stijl u mooi vindt.wij zijn partner van Trouwen in Nederland