top of page

Bruidswerk

​Je trouwdag... met hart en ziel geef je je aan die ander. Bij Gaia Bloemdesign kun je terecht voor al het bloemwerk voor jouw grote dag. Van een bruidsboeket in allerlei stijlen tot autoversiering. Een artistieke polscorsage (mooie vervanger voor een bruidsboeket) of aankleding van de trouwlocatie. Voor de bruidegom kan gekozen worden voor een corsage in de stijl en kleuren van het bruidsboeket. Je gasten maak je blij met een corsage die in de sfeer van de huwelijksdag past. En als er bruidsmeisjes zijn... dan kan Gaia Bloemdesign zorgen voor kleine bruidsmeisjesboeketjes, een ringenboeketje, strooimandjes... Met veel liefde maak ik van je bruiloft een feestelijk aangekleed gebeuren, alles tot in de details op elkaar afgestemd, en precies zoals jullie het willen hebben! In de fotogalerie hieronder kun je inspiratie opdoen; jullie kunnen ook langskomen met eigen ideeën en/of een moodboard, zodat we samen naar een schitterend totaalplaatje kunnen toewerken.

Of je nu gaat voor een festivalwedding, een strandbruiloft, een landelijke bruiloft of een chique trouwfeest in een kasteel of landhuis.. Gaia Bloemdesign leeft zich in in de sfeer en verzorgt al het bloemwerk passend bij jullie stijl.

Voor bruidsparen die bloemwerk èn huwelijkssluiting graag door dezelfde persoon laten verzorgen: Gerdi van Putten is ook BABS, en kan zorgen voor een persoonlijke huwelijksceremonie! Zie ook de pagina "BABS en ceremoniëel spreker".

bottom of page