Gaia Bloemdesign
met hart en ziel

Betoverend bruidswerk - liefdevol rouwwerk - workshops - (veld)boeketten - bedrijfsbloemwerk

Gaia Bloemdesign
met hart en ziel

                                                                                                                                                                       

Ondertitel


 Rouwwerk


Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Persoonlijk rouwwerk kan helpen bij een mooi afscheid.  Bij Gaia Bloemdesign kunt u terecht voor rouwwerk in alle vormen en stijlen, gemaakt met liefde en aandacht voor de overledene en de opdrachtgever. 


Gaia Bloemdesign is gespecialiseerd in subtiele ajourgestoken arrangementen, van kleine biedermeier tot kistbedekkingen. Vele fijne materiaaltjes vormen samen een harmonieus geheel.

Ook modern of experimenteel grafwerk behoort tot de mogelijkheden. Een kleed bedekt met bloemen dat over de kist gedrapeerd wordt is bijvoorbeeld een mooi symbool van de liefde waarmee de overledene wordt omgeven. Gaia Bloemdesign is gespecialiseerd in grafwerk voor de natuurbegraafplaats; indien gewenst kunnen alle gebruikte materialen afbreekbaar zijn. Bovendien kunt u door mij een mandala van bloemen op het graf laten leggen. Een mandala (uit het Tibetaans Boeddhisme)  is een cirkel, die met allerlei "patronen"gevuld kan worden.

In een oriĆ«nterend gesprek bespreken we wat de wensen zijn, wie de overleden persoon was, wat de lievelingsbloemen waren etc. Misschien wilt u een lievelingsvoorwerp van de overledene in het rouwwerk verwerkt zien. Ook maak ik kinderrouwwerk, met bijvoorbeeld speelgoed als basis, of met een teddybeer erin verwerkt. 

De dagen na een overlijden zijn hectisch, emotioneel en druk. Als u geen tijd of gelegenheid heeft om bij mij langs te komen, kom ik bij u aan huis om e.e.a. te bespreken. Eventueel kunnen we ook telefonisch of per mail tot een opdracht komen.


Grafverzorging en - onderhoud


Het graf van een geliefde naaste verdient aandacht en zorg. Helaas is niet iedereen in de gelegenheid (door tijdgebrek, afstand of andere factoren) om regelmatig het graf te bezoeken en te onderhouden. Gaia Bloemdesign kan het graf op afgesproken tijden bezoeken, onkruid verwijderen en er nieuwe bloemen en/of planten plaatsen, en doorgeven wanneer er meer onderhoud (bijv. aan de steen ) noodzakelijk is. Vraag gerust informatie over een abonnement voor grafverzorging. De inhoud van het abonnement wordt in nauw overleg met u bepaald en op uw wensen afgestemd.