Gaia Bloemdesign met hart en ziel                                                     
                                                             Subtiel en veelz                                                                                                                                                                subtiel en veelzeggend bruids- en rouwwerk- bedrijfsbloemwerk - bloemen als cadeau - bloemschikworkshops             

Ondertitel

Gaia bloemdesign verzorgt bloemschikworkshops voor groepen

het logo van Gaia

Workshops


Creatief bezig zijn en naar huis gaan met je eigen bloemdesign? Ook in 2018 weer leuke workshops bij Gaia!


Ik vind het leuk om het plezier in bloemschikken en mijn manier van werken met anderen te delen.

 

Daarom is het ook mogelijk om met een groep van 4-8 mensen in het gezellige atelier van Gaia Bloemdesign een bloemschikworkshop te volgen. Van tevoren kiezen we in overleg een werkstuk. Dit kan bijvoorbeeld een krans zijn, een tafeldecoratie met groente en fruit, een hart opgemaakt met rozen en ander materiaal... mogelijkheden te over. Het thema van de workshops pas ik vaak aan het seizoen aan; in de tijd voor de feestdagen kunt u originele paas- en kerstdecoraties komen maken. Maar misschien vindt u het juist wel leuk om een corsage te leren maken, of een bruidsboeket. Persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. Fijn meditatief met bloemen aan de slag en tot rust komen. De ervaring leert, dat mensen met een burn-out of die een verlies te verwerken hebben het bezig zijn met bloemen en natuurlijke materialen als een steungevende activiteit ervaren. 


Een workshop duurt ongeveer 2,5  uur (afhankelijk van het werkstuk)  en kost v.a. 35 euro p.p., inclusief koffie/thee/fris en huisgemaakt gebak van het seizoen. U krijgt uitleg en gaat vervolgens aan de slag met bloemen en natuurlijk materiaal. 


Leuk voor bijvoorbeeld een vriendinnen- of zussendag, of voor het afscheid van een collega! Doordat de groepen niet groot zijn, krijgt iedereen veel aandacht en is de sfeer heel persoonlijk. De workshop is voor mij geslaagd als iedere deelnemer met een goed gevoel naar huis gaat. 

De workshops kunnen zowel 's ochtends, 's middags of  's avonds plaatsvinden Neem gerust contact op voor meer informatie en/of boeking. Bij tijd en ruimte in de agenda van Gaia kunnen workshops tot 2 dagen van tevoren geboekt worden. 


 Geplande workshops bij Gaia Bloemdesign worden vermeld op https://www.cursussen-en-workshops.nl


Workshop/cursusarrangementen op maat zijn altijd mogelijk, zowel in het atelier van Gaia of op uw zelfgekozen locatie. Uitbreiding met bijv. lunch of borrel behoort ook tot de mogelijkheden!


Een reactie op een workshop in het atelier van Gaia: " Met een aantal vriendinnen een fijne, haast meditatieve, avond beleefd door te werken met bloemen. Ik kan het iedereen aanbevelen, het was erg leuk" - Henrieke ten Thije, Breda.